Waar ga ik vissen na de winter

Waar ga ik vissen na de winter

Ik schrijf dit verhaal op het meest oninteressante moment van het vliegvisseizoen, althans dat is mijn mening en die wordt ook door veel anderen gedeeld (zou een politicus zeggen). Het is de periode tussen wintervoorns in de diepe havens  en de prachtige zomervoorns in de betrekkelijk ondiepe poldersloten.

Vangen met de vliegenhengel

Kom naar de clubavond van de ’s-Gravenhaagse Vliegvisser
Het Vliegvissen kent voor de liefhebbers een aantal uitdagingen, waardoor deze vorm van visserij zo boeiend is. Het zelf binden van vliegen wordt door veel vliegvissers als een vaardigheid gezien die je moet beheersen.

Snoeken Hoenkoop 2016

Snoeken Hoenkoop 2016

De vaarten langs deHoenkoopsrijweg en en Tiendweg tussen Haastrecht en Oudewater,  zijn zeer bekende en dus veel beviste snoekwateren. Op zondag 6 november 2016 waren de ’s-Gravenhaagse Vliegvissers er met 12 man. Deze dapperen hadden zich niks aangetrokken van de weersvoorstpellingen,

2016 Oudewater

2016 Oudewater

Je zou het niet direct verwachten, maar ook in Oudewater kun je in de winter terecht voor wintervoorn. De stad ligt aan de Hollandse ijsel en heeft een gracht die dwars door het stadje loopt.

Maatwerk in vliegvissen

Maatwerk in vliegvissen

Vliegvissen kent veel aspecten: het binden van vliegen, het werpen en het vissen zelf, om er een paar te noemen. Voor de meeste vliegvissers is het kopen van de benodigde materialen een vanzelfsprekende zaak.

Forelvissen in de Berenkuil

Forelvissen in de Berenkuil

Zondag 29 oktober 2016 trokken 16 leden van de ’s-Gravenhaagse Vliegvisser naar Nijkerk om daar in een van de forelvijvers hun geluk te proberen. De vijver was vrijwel geheel voor onze leden beschikbaar en we zagen regelmatig vis aan de oppervlakte draaien.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.