Programma

Het programma voor september 2017.

Beste leden,
Voor de meesten is de vakantietijd voorbij en gaan we ons vanaf dinsdag 5 september weer richten op de “gewone” gang van zaken. In de maand september houden we het programma nog wat aan de lichte kant. We volstaan met de praat- en bindavonden op de dinsdag. Niettemin hebben we een spreker uitgenodigd voor de laatste dinsdag van september: Emile Meuldijk, van de MooiWeerVissers uit Stolwijk. Net als wij een onderdeel van de GHV.
Emile gaat ons allerlei vertellen over het vissen in “zijn” regio. Onthult misschien goede stekken en gaat uitleggen dat het niet ingewikkeld is om in de polders, op het land van boeren, te vissen. Er zijn spelregels voor en die gaat hij vertellen. Verder zal hij ons op de hoogte brengen van hun nieuw verworven viswater rond Stolwijk.

Verder wachten wij nog steeds met spanning op de vakantieverhalen van jullie. Hoeven geen lange verhalen te zijn maar wel mooie. We hebben voor een van die verhalen een prijsje klaar liggen. Insturen naar Chris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast voor de agenda van de komende tijd: de hearing houden we op dinsdag 17 oktober 2017, vanaf 20.30 uur. Jullie geven ons feed-back en wij geven jullie daarna een drankje. Kom allen.

De bindcursus zal dit jaar weer worden gegeven door Hanafi Saleh op de dinsdag 24 oktober, 31 oktober, dan een week pauze en vervolgens op 14 november en 21 november. Aanmelden bij Marius: Hier klikken voor aanmelden. Kosten voor niet leden van de ’s-Gravenhaagse vliegvisser 15 euro, voor leden gratis.

Dinsdag 5 september : praat- en bindavond met hapjes

Dinsdag 12 september: 2017 praat- en bindavond

Dinsdag 19 september: 2017 droge vliegen voor de polder binden met Paul Hogervorst

Dinsdag 26 september: 2017 lezing Emile Meuldijk HSV MooiWeerVissers Stolwijk

Tight Lines; Jan, Marius en Chris

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.