Roofvisuitje Madestein

Roofvisuitje Madestein

Als eerste activiteit van het nieuwe roofvisprogramma stond op 22 februari 2014 het midwinter roofvissen in Madestein, rond ons clubhuis de Topstek, op het programma.

Tour de la Haye 2013

Tour de la Haye 2013

18 Augustus j.l. was weer het jaarlijkse baars festijn in Den Haag: Tour de la Haye 2013. Voor wie het nog niet kent; een rondje van 6,5 km Den Haag Centrum met start en finish op de Noordwal.

27 april 2013 Roofvissen met worm aan de Delftse Schie

27 april 2013 Roofvissen met worm aan de Delftse Schie

Dit jaar is het in de visserijwet mogelijk gemaakt om gehele jaar door te vissen met levende wormen en maden. Voor ons nu de mogelijkheid om wormen te presenteren aan onze roofvissen. Vooral baars, maar ook snoekbaars is er gek op. Locatie is de Delftse Schie omgeving van restaurant de Zwethheul.

Polderuitje Reeuwijk / Boskoop

Polderuitje Reeuwijk / Boskoop

Zondag 18 november was het 2e polderuitje van de GHV Roofvisafdeling. Dit keer werden de polders in Reeuwijk en Boskoop onveilig gemaakt. Hoe het is verlopen leest u in de verslagen van enkele deelnemers. Er deden in totaal 40 vissers mee en er zijn 28 snoeken en 3 baarzen gevangen waarvan 2 baarzen van 30+ cm.

Polderuitje Stolwijk / Bergambacht

Polderuitje Stolwijk / Bergambacht

Zaterdag 15 Juni was het weer zover. Eerste polderuitje in omgeving Stolwijk en Bergambacht. 27 Man wilde weer eens sfeer proeven in een van de mooiste polders van de GHV. Hoe het is verlopen? Lees snel verder

3 Februari 2013 Snoekbaarzen in Wateringse Veld

3 Februari 2013 Snoekbaarzen in Wateringse Veld

We hadden vernomen dat het water bij Wateringse Veld een goed bestand aan snoekbaars bevat. Hoogste tijd dat de GHV Roofvisafdeling dit water toegevoeg aan de lijst met roofvisactiviteiten. Het was nog wat onzeker of het door zou gaan gezien de sneeuw en vorstperiode. Maar de dooi had op tijd ingezet.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.